Kørekort Amager - København- Christianshavn - København K - Islands Brygge - Kastrup

Køreskole Blekingegade

Anders, Kim, og  Rene er klar til at hjælpe dig med kørekortet også når det skal gå stærkt, med vores teori system som vi selv har  udviklet gennem 25 år uden brug af computerundervisning men med en rigtig teorilærer holder vi den bedste beståelse.  

Når du går på en af vores køreskoler i København betyder det at du får adgang til Danmarks største teoriprogram, og at du frit kan tage teori når du vil.

Tip Top Trafik har haft køreskole på Amager siden 1994, vi har også åbnet køreskole i Ørestaden så hvis du bor den vej er du fri for at skulle tværs over Amager.

Vi bliver kaldt trafikskolen på Amagerbrogade, men køreskolen ligger på Blekingegade 4 lige overfor Amagerbro Metro og ved Amagercenteret. Vores centrale placering og de gode tidspunkter at have teori på gør os attraktive,  men det betyder også meget at at alle ved vi står for kvalitet. Bare spørg dem du kender.

Der er sikkert meget du ikke ved om at tage kørekort og derfor vil vi gerne inviterer dig til en gratis prøvetime hvor du får alt at vide om det at tage kørekort. Den tæller som den første teorilektion når du har taget den kan du tage stilling til om vi er de rigtige til at give dig dit kørekort på Amager.

Du må meget gerne melde dig til fordi vi kan kan godt lide at have styr på tingene, men kan du ikke nå at tilmelde dig så bare kom så finder vi ud af det. Hos os er alle velkommen også om du bare vil snuse til det.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kørekort Amager = Køreskolen på Amager
Amager - Ved Amagerbro Station

Blekingegade 4
2300 København S

Ring 35 36 35 36

 


Vis stort kort

 

UdskrivE-mail