Køreskole » Særlig køreundervisning

Særlig køreundervisning

Særlig køreundervisning

Særligkøreundervisning

Særlig køreundervisning er for dig, som har været uheldig og fået frakendt kørekortet efter at have haft det i mindre end 3 år. Her skal du gennemgå et forløb der ligner det oprindelige, dog skal du ikke på manøvrebane og køretekniskkursus. Vi er mestre i at give dig kørekortet hurtigt tilbage ved kørselsforbud.

Teori

Undervisningen foregår på alm. teorihold og kan ikke gennemføres på weekend-kursus. Den første gang du møder til teori vil du få udleveret en lektionsplan som nøje beskriver hvad du skal igennem for at få kørekort. Her vil du kunne se at teorien og den praktiske kørsel følger hinanden, således at når du f.eks. til teori har lært om motorveje, vil du efterfølgende komme ud og køre på motorvej. Dette sikrer en god indlæring.

Læs mere: Teori

Kørelektioner på vej

De første kørelektioner på vej foregår efter lektion 2 i teoriundervisningen og derefter mellem hver teorilektion. Disse lektioner aftales med kørelæreren.

Læs mere: Kørelektioner på vej

Tilmelding

Når du har fundet ud af hvilket hold der passer dig bedst, kan du tilmelde dig her eller ringe i kontorets åbningstid og tilmelde dig.

Læs mere: Tilmelding