Kørekort Århus – Viby – Højbjerg – Risskov – Hasle – Tilst

Aarhus

Aarhus bedste køreskole  

Lige nu super tilbud  spar 3.700,00

Aarhus var vores store sats i 1999. Siden har vi haft rigtig mange glade køreskole elever. Kørelærerne Michael og Stig har været hos os siden vi startede op i Aarhus. Og er meget glade for deres job på køreskolen. Det kan kunderne mærke, det hjælper på indlæringen at der er positiv stemning. Du har sikkert hørt om os fra venner og familie eller set os i gadebilledet med vores velkendte tagskilte på vores skolevogne. Du er meget velkommen til at ringe til os med spørgsmål på 35 36 35 36, vi sidder klar til at besvare alle former for spørgsmål, så du skal ikke holde dig tilbage.

Kørekort i Aarhus

Tager man hos Tip Top Trafik. Det er fornuftigt at melde sig til kørekort i god tid, da vi på nogle hold kan have udsolgt. Vi har et utrolig fleksibel teori program og kan hjælpe alle med kørekort. Vi har rigtig gode teorilærer, der giver dig den bedste forståelse, og er sikker på vi nok skal få dig igennem teoritimerne og kørelektionerne.

Hvordan kan vi leve op til at være byens bedste køreskole? Det er blandt andet ved at udvise en stor tålmodighed over for vores elever, og kunne læse den enkles behov og holde det vi lover. Vi lever af vores elever siger videre at vi er en god og pålidelig køreskole. Derfor bestræber vi os på at gøre meget ud af hver enkelt elev. Skulle du have lyst til at komme til en gratis teorilektion nummer et og se vi kan vores ting, er du meget velkommen. Meld dig blot til, du skal først betale hvis du ønsker at forsætte.    

Vi glæder os til at høre fra dig, og hjælpe dig til dit kørekort.

Tilmeld dig her

Thorvaldsensgade 32
8000 Aarhus C

Ring 35 36 35 36

Vis stort kort

4/5 (2 Reviews)