Kørekort og Førstehjælp Amager

Kørekort Amager

Nyhed sommeren 2016 nu har vi førstehjælp på Amager. Se på forsiden tidspunkt. Førstehjælpskurset foregår på Blekingegade 4 2300 København S

Anders, Kim, og  Rene er klar til at hjælpe dig med kørekortet. Også når det skal gå stærkt, med vores teori system som vi selv har  udviklet gennem 27 år uden brug af computerundervisning. Hos os møder du  en rigtig teorilærer hvilket giver den bedste beståelse.

Når du går på en af vores køreskoler i København, betyder det at du får adgang til Danmarks største teoriprogram. Og at du frit kan tage teori når du vil.

Tip Top Trafik har haft køreskole på Amager siden 1994. Vi har også åbnet køreskole i Ørestaden så hvis du bor den vej er du fri for at skulle tværs over Amager.

Kørekort Amager

Vi bliver kaldt trafikskolen på Amagerbrogade, men køreskolen ligger på Blekingegade 4 lige overfor Amagerbro Metro og ved Amagercenteret. Vores centrale placering og de gode tidspunkter at have teori på gør os attraktive,  men det betyder også meget at at alle ved vi står for kvalitet. Bare spørg dem du kender.

Der er sikkert meget du ikke ved om at tage kørekort og derfor vil vi gerne inviterer dig til en gratis prøvetime hvor du får alt at vide om det at tage kørekort. Den tæller som den første teorilektion når du har taget den kan du tage stilling til om vi er de rigtige til at give dig dit kørekort på Amager.

Du må meget gerne melde dig til fordi vi kan kan godt lide at have styr på tingene, men kan du ikke nå at tilmelde dig så bare kom så finder vi ud af det. Hos os er alle velkommen også om du bare vil snuse til det.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kørekort Amager = Køreskolen på Amager

Amager – Ved Amagerbro Station

Blekingegade 4 2300 København S

Ring 35 36 35 36

  Vis stort kort

 København- Christianshavn – København K – Islands Brygge – Kastrup

3.2/5 (9 Reviews)