Automatgear

AutomatgearAutomatgear

Her er gearvælgeren blot en knap

Automatgear er den nemme vej til kørekortet.

Tag det i vores helt nye Porsche Taycan skolevogn.

Priser kommer start januar.

Står du og skal have kørekort og vil vil gerne have det med automatgear så er det hos Tip Top Trafik . Nemt fordi du ikke skal koncentrer dig om den tredje pedal “koblingen”.

Spørg dine venner, de vil fortælle om hvor meget de hadede den, og brugte tiden på den. Uden den kommer du hurtigt til at følge med i trafikken og få overblik.

Når du tager du dit første kørekort med manuelt gear, må du køre med begge typer gear. Tager du det med automatisk gear får du en kode i dit kørekort som hedder 78.

Kode 78 betyder at du ikke må køre med manuelt gear.

Hvis du så finder ud af at du skal bruge kørekort uden kode 78 (så må du køre med og uden aut) Kan du som noget nyt komme til os og bestå en praktisk prøve, det vil sige ingen teoriprøve.

Automatgear i fremtiden

Der er ingen tvivl om at man i  fremtiden går væk fra det manuelle gear og over til det automatiske gear.

De store bilfabrikker i Tyskland melder ud at deres biler i fremtiden bliver udelukkende med automatisk gear, og de stopper produktionen af manuelt gear allerede nu. De nye elektriske og plug-in biler kan slet ikke køre med manuelt gear. 

Hvad skal jeg vælge kørekort til manuelt gear eller automatisk ? Du skal vælge de der passer dit kørselsbehov fremover men i de kommende år undgår du ikke automatgear.

Elbiler er ikke kommet for at se smarte ud, de er kommet fordi det er fremtiden. Så hvad du vælger er op til dig , men er bilen du skal køre bagefter med manuel gear er du nød til at tage kørekort til manuel gear. Men inden for kort tid bliver det svært at finde en bil uden automatgear. Så velkommen til fremtiden.

Er prisen så “automatisk” dyrere? Nej hos os er det kun gearet der skifter. Klik på knappen herunder med priser. Ring til os hvis du vil være sikker på en plads til automatgear da vi har stor efterspørgsel på det.

 

 

 

Tilmeld dig her

 

Priser

 

Undervisningen til til kørekort med automatgear foregår som normal undervisning, dog skal du køre i en bil med automatgear til den almindelige undervisning og på glatbane.

Køreprøven foregår også i samme bil, skulle du have nogle spørgsmål så skal du være meget velkomme til at kontakte os.

 

 

 

0/5 (0 Reviews)