Elev login

Login til en sikker vej til beståelse.

På denne side finder du login til 28 online prøver, hvor alle spørgsmål bliver oplæst.

Ubegrænset adgang i 122 dage.

Teoriundervisning, videoprøver og filmen bestå og forstå.

Hvordan får du så adgang til at det uden at betale for det.

 

Klik her

Bemærk koden er ikke den der står på din kvittering, den er til at logge ind på betaling igen. Læs vejledning herunder.

Første kørekort til bil: Kode til 122 dages ubegrænset adgang, indeholder 28 prøver, samt en video der gennemgår alt teorien online, dette opnår du gratis, ved at indbetale pakken så vi har beløbet i hænde inden din aftalte tid til manøvrebane.

Koden får du tilsendt op til en uge efter vi har modtaget din betaling. 

 

 

Generhvervelse og orienterende køreprøve til bil: Hvis du køber vores generhvervelsespakke for du tilsendt en kode som du benytter her. Koden sendes til dig første Tip Top Trafik åbningsdag efter din indbetaling.

 

 

Bemærk tilbuddet gælder ikke til motorcykelkørekort.

Her er hvad nogle af vores kunder mente:

Pernille Bach

Jeg havde frygtet at skulle sidde med en tyk teoribog og læse en masse, det havde min far sagt. Men at kunne kigge det her igennem hjemme og kombineret med en virkelig god teoriundervisning hos Tip Top Trafik bestod jeg med nul fejl. Tak for et godt forløb.

Tobias Markussen  

Jeg brugte mit login i dagene op til teoriprøven, det var genialt. Og så syntes jeg også at det var super det var gratis, når man nu tænker på at andre køreskoler tager penge for det.

Skulle du have problemer med at logge ind, er du velkommen til at sende os en mail og vi vil svare hurtigst muligt. Du kan også ringe på 35 36 35 36 i åbningstiden. Som er man – torsdag 13 – 17.

 

Tilmeld SMS Nyheder  

Frameld SMS Nyheder

 

5/5 (1 Review)