Kørekort Frederiksberg og Førstehjælp

Kørekort frederiksberg - Køreskole Frederiksberg

På Frederiksberg er der tilknyttet 22 dygtige kørelærer, nogle har været med fra starten i 1990. Jeg tror at Tip Top Trafik Frederiksberg er Danmarks største køreskole med ca. 1500 elever om året i bare den ene afdeling.  Vi starter nye teorihold mindst hver uge hvor der undervises af en rigtig lærer så du ikke bare sidder og falder i søvn foran en computer. Og oplever at skulle op til en ny teoriprøve fordi du ikke fik rigtig teoriundervisning

De fleste af vores elever kommer på anbefaling, og vi får flere og flere der kommer fordi deres forældre har taget kørekort hos Tip Top Trafik.

Når du tager kørekort på Frederiksberg er du tæt på metrostationen (ca. 170m), Frederiksberg Centeret (ca. 150m) og et hav af busser.

Her er vores hovedkontor også placeret, samt vores MC kørekort i København.

På Frederiksberg har vi 5 teorilokaler, udover teori har vi også vores Førstehjælpskurser her

Køreskolen på Frederiksberg

Vores ældste køreskole har ligget på Hostrupsvej siden 1990. I 1994 udvidede  vi med en speciel afdeling til Motorcykelkørekort, og i 2013 har vi udvidet med nye kontorer samt 3 nye teorilokaler.

I København får du adgang til Danmarks største teoriprogram, og du kan frit tage teori når du vil.

Når de lokale skal placere vores køreskole siger de “køreskolen i svinget”.

På køreskolen møder du: Allan R, Allan T, Jacob, Jan B, Jan S, Jeanne, Jette,  Jørgen, Kenneth,, Lis, Lise, Lotte, Morten,, Niels, Poul,  Robin, Sten, Svend, Thomas B, Thomas S og Thomas W. Som alle er klar til at yde det bedste så du kan få dit kørekort.

Hostrupsvej 2 – 6
1950 Frederiksberg C

Ring 35 36 35 36

Vis stort kort

Vanløse – København – Husum -Vesterbro – Nørrebro – Rødovre

5/5 (1 Review)