Orienterende køreprøve

Priser København.                          Priser Aarhus.                                 Undervisnings LOGIN

 

Orienterende køreprøve vil sige at dit kørekort er betinget frakendt, du har det stadigvæk, men skal bestå en køreprøve inden 6 måneder.

En køreprøve vil sige at du skal bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Det der er omtalt på denne side er gældende for personer, der har haft kørekort i mere end 3 år ved forseelsen. Ellers skal du gå til siden særlig kørerundervisning.

Borgerservice

Når du har vedtaget Politiets skrivelse, om at du skal til en orienterende køreprøve skal du gå på Borgerservice og udfylde en ansøgning, du skal huske at tage dit kørekort, og brevet fra Politiet med. Du kan, når du er på Borgerservice beramme den teoretiske prøve, eller du kan kontakte Tip Top Trafik på 35 36 35 36, så berammer vi din teoriprøve. Ved en orienterende prøve skal teoretisk og praktisk prøve være bestået første gang, ellers beholder Politiet dit kørekort til du er bestået.

Teoriprøve

En teoriprøve består af 25 billeder, hvor der kan være op til 4 svar til hvert enkelt billede. Der må være fejl i 5 billeder. Er der mere end fem fejl, er prøven ikke bestået.

Der afholdes teoriprøver i alle Politikredse og man kan selv vælge hvor det er, husk at få adressen ved bestilling så du kommer det rigtige sted hen. Afsæt en times tid. Læs vores vedlagte materiale. Du begynder at køre når vi ved hvor og hvornår du skal til prøve, du bedes første gang du har kørelektion have læst den tekniksedel du har fået udleveret, så du kan blive overhørt i stoffet som man skal kunne til selve prøven. Typisk har man 1 – 2 kørelektioner inden prøven, men dette bedømmer du sammen med kørelæren.

Praktisk prøve

Til praktisk prøve har Politiet afsat 60 min., det er nu sjældent at den varer så længe.

Til praktisk prøve vil Politiet se, om du kan køre bil på betryggende måde og høre dig i noget om bilens teknik. Praktisk prøve aftales direkte med kørelæren.

Kørelærerne

Skulle du have et spørgsmål uden for kontortiden vedrørende generhvervelse er du velkommen til at kontakte:

  • København: Poul Møller 26 92 12 34 Dog senest   kl 18.00
  • Aarhus: Stig Søndergaard 40 14 05 85 Dog senest kl 18.00

Vi håber, at dette har givet dig hjælp og at du har lyst til at tage din køreprøve hos Tip Top Trafik.

Med venlig hilsen
Niels Andersen
Indehaver af Tip Top Trafik

Orienterende Køreprøve

0/5 (0 Reviews)