Kørekort Glostrup – Brøndby – Hvidovre – Herlev – Albertslund – Vallensbæk

Glostrup køreskole

Glostrup køreskole

Glostrup køreskole

Køreskolen ligger på Stationsparken 20. Tættere på Glostrup station kan det ikke blive.

Her underviser vi i lækre lokaler hvor vi giver teoriundervisning med en rigtig kørelærer.

Du er altid velkommen til at komme til gratis teori 1. gang for at se om køreskolen er noget for dig, vores kørelærer er også altid behjælpelige med spørgsmål om dit kørekort.

Du skal ikke være bleg for at kontakte os med spørgsmål, vi sidder klar til at hjælpe på 35 36 35 36.

Vi håber at se dig til køreundervisning næste gang vi starter teorihold. Du kan også sende en mail til køreskolen med spørgsmål angående dit kørekort.

Lokation

Køreskolen i Glostrup er nem at komme til om du kommer fra Brøndby eller Albertslund for at tage kørekortet.

Vores navn forpligter til at vi altid er på toppen og yder en god service. Vi ved at når du er klar til at tage dit kørekort så er det noget du har glædet dig til længe og vi vil ikke ødelægge dine drømme.

At tage kørekort i Glostrup er og omegen er ikke specielt svært, det er et dejligt nemt område at køre i. Du får et billigt kørekort i det område da der ikke er de store trafikale udfordringer.

Men noget der er vigtigt når man beslutter sig for at tage kortet er hvilken kørelærer man vælger, og derfor er det vigtigt at man er et sted hvor der er flere lærerer at vælge imellem.

Vi ved alle at det er ikke alle andre mennesker man kan have et godt forløb med og man derfor kan blive nød til at ændre sin beslutning, og i de tilfælde er vi meget lydhøre.

Vi sørger for at følge til dørs at du har haft det bedste forløb.

Tilmeld dig her

Stationsparken 20
2600  Glostrup

 

 


Vis stort kort

0/5 (0 Reviews)