Kørekort som 17 årig

Du kan tage en køreprøve som 17 årig, og starte på kørekortet når du er 16 år og 9 måneder. Det kræver dog at i tager en snak hjemme i familien. Dine forældre skal skrive under på en samtykkeerklæring som du finder ved at trykke på knappen herunder.
Samtykkeerklæring

Kørekortet tager du på normalvis se meget mere ved tryk på knappen herunder:
Kørekort til bil

Når du så har bestået din køreprøve så må du kører med en person der er over 30 år og som ikke har haft frakendt kørekortet betinget eller ubetinget i de sidste 10 år. I skal blot udfylde en  ledsagerblanket som du finder ved tryk på knappen herunder.
Ledsagerblanket

Når du så fylder 18 år så forsætter du bare med at kører og du behøver ikke medbringe en ledsager. En af dine forældre er meget velkommen til at komme med til den gratis lektion 1 og høre om regler og se at du kommer i trygge hænder.

Du må meget gerne have samtykkeerklæringen med til lektion 1 i underskrevet stand. Den vil forblive i den logbog som du for udleveret når du kommer.

Se alle reglerne ved tryk på knappen herunder:
Se regler

 

Lektionsplan som 17 årig

Du for udleveret en lektionsplan som du skal have med til alt undervisning. I lektionsplanen vil dine forældre kunne se hvor langt du er nået i din køreundervisning.

At tage kørekort som 17 årig er et stort ansvar at tage, det kan være svært at lade bilen stå hvis mor og far er på ferie. Derfor straffes den forseelse hårdt. 

 

Forsøgsordning

Det kører som en forsøgsordning, men meget tyder på det bliver permanent, da rigtig mange faktisk er glade for ordningen.

Må dine forældre komme med til kørelektioner? Nej det må de ikke, det giver nogle forsikringsproblemer og her i covid 19 tiden må der kun være to i bilen.

17 årig

0/5 (0 Reviews)