Gratis prøvetime? Inden du beslutter dig.

Gratis prøvetime – Bestå første gang.

For Tip Top Trafik er det vigtigt at du ved hvad du går ind til. Derfor giver vi en gratis prøvetime i teoriundervisning.

Så vil du også kunne forstå, hvorfor vi syntes at det er vigtigt, at det er en rigtig teorilærer der underviser, og ikke en computer der bare kører en smører af.

Udover at beståelsen til teoriprøven er meget højere ved rigtig teoriundervisning. Er det naturligvis også vigtigt at høre andres spørgsmål og kunne stille sine egne.

Og ikke mindst skal du huske på, at det ikke kun er teoriprøven der skal bestås, du skal også kunne bruge det i trafikken bagefter.

Fri teoriundervisning

Når du har købt et teorikursus hos Tip Top Trafik, kan du frit benytte dig af alt teoriundervisning i alle vores afdelinger, til du har bestået.

Vi har Danmarks største teoriprogram. Du kan selv sammensætte dit eget program, du skal blot huske at have lektion 1 til 8 i rækkefølge.

Der skal køres kørelektioner mellem lektion 3 til 8. Det vil sige, at du skal huske at aftale kørelektioner med en kørelærer.

5301 teorilektioner i 2021

Når der ikke er teori kan du øve dig hjemme.

Tager du kørekort til bil har vi et godt tilbud til dig. Modtag kode til 122 dages ubegrænset adgang, indeholder 28 prøver, samt en video der gennemgår alt teorien online, dette opnår du gratis ved at indbetale pakken.

Koden får du tilsendt op til en uge efter vi har modtaget din betaling. 

Vi afholder teori på forskellige tider på døgnet, med 5301 teorilektioner skulle du nok kunne finde noget teoriundervisning der passer dig i en af vores afdelinger. Se her for holdstart, og klik her for at se en enkelt teorilektion.

Vi er stolte af vores teoriprogram der giver så god fleksibilitet og den højeste beståelse, at vi syntes du skulle komme og se til en lektion 1 hvor gode vi er.

Niels Andersen
Indehaver siden 1990

Undervisningsplan.

 

0/5 (0 Reviews)