Kørelærere søges

Kørelærere  hos Tip Top Trafik.

 

Kørelærere søges, men er du ikke kørelærer endnu, vil vi meget gerne hjælpe dig med at blive det. Hvis du passer ind i Tip Top Trafiks værdier, så bed om en samtale hvor vi kan finde ud af om det er et job for dig. Bliver vi enige får du jobgaranti som kørelærer. Udover det hjælper vi dig gennem uddannelsesforløbet med alt hvad du skal bruge.

Kørelærere søges følgende steder lige nu.  Amager,Brønshøj, Frederiksberg, Gentofte, Ørestad og Århus.

Vi får flere og flere elever og søger derfor dygtige kørelærere i ovenstående afdelinger.

Vi tilbyder byens bedste forhold og afregning, i en travl hverdag hvor du selv bestemmer farten.

Vi forventer at du giver en undervisning og service ud over det sædvanlige. Er positiv og tålmodig. Og lever op til den kvalitet Tip Top Trafik er kendt for.

Kørelærere søges 

Syntes du det lyder som noget du kunne tænke dig, så skriv til Niels Andersen: nca@tiptoptrafik.dk og aftal en tid hvor vi kan have en samtale.

Tip Top Trafik har eksisteret siden 1990 og har haft mere en 50.000 elever. Vores medarbejdere er glade for at være hos os, hvilket gør de bliver i lang tid.

Gode arbejdsforhold er vigtige i vores dagligdag. Det er vigtigt for os at du føler dig velkommen hos Tip Top Trafik for det smitter af på din undervisning.

Det er også vigtigt at man har et godt sammenhold for at få dagligdagen til at fungerer. Har du lyst til at snuse lidt til det så giv os et kald.

Kørelærere søges 

Er du ikke kørelærer, men kunne du tænke dig at blive det er du også meget velkommen til en snak. Vi vil meget gerne hjælpe dig med uddannelsen. Bliv kørelærer

Når du arbejder hos Tip Top Trafik har du mulighed for at undervise i teori, manøvrebane, kørsel og køreteknik (glatbane) Er du førstehjælpsinstruktør har du også mulighed for at have førstehjælpskurser.

Vi håber at have vakt din interesse og høre fra dig. Enten på mail eller giv os et kald.

Venlig hilsen

Niels Andersen

Indehaver.

35 36 35 36

Kørelærere søges

Det hele er     ligetil.

3.2/5 (5 Reviews)