Køretimer på motorcykel

Kørelektioner MC

De første kørelektioner MC på vej

De første kørelektioner  på vej foregår efter lektion 3 i teoriundervisningen og derefter mellem hver teoritime. Disse køretimer aftales med motorcykel kørelæren Jacob.

Det er vigtigt at du kigger i din udleveret lektionsplan, og nøje følger den. Hvis der er en af lektionerne der ikke gennemføres må du ikke forsætte til den næste lektion. Tal med Jacob om hvad i gør.

Aftalte kørelektioner kan aflyses, hvis det bliver gjort senest en hverdag før inden klokken 12.00. Vi vil naturligvis gerne vide det i så god tid som muligt så vi kan nå at sætte en anden elev på.

Lovkrav

Der skal gennemgås mindst 13 kørelektioner MC på vej. De skal tages i den rækkefølge som er angivet i din lektionsplan. Er du i tvivl så kontakt Jacob.

Kørelektioner har en varighed på 45 min. og køres som oftest som dobbeltlektioner. Disse aftales med Jacob.

MC udstyr

Motorcyklen og MC udstyr låner du af køreskolen, det indgår naturligvis i prisen. Vi har støvler, jakker, bukser, handsker og hjelme alt sammen fra Louis MC. Der er lovpligtigt at have godkendt MC udstyr på til undervisning og den praktiske prøve. Du må gerne benytte dit eget udstyr men det skal være godkendt.

 

Køreprøven

Når du og din kørelærer Jacob finder dine færdigheder i orden skal du til køreprøve. De fleste klarer sig med de Kørelektioner der er i lovpakken til motorcykel men ekstra kan naturligvis tilkøbes efter behov.
Prøven finder sted med Politiet på køreskolens motorcykel, prøven starter på et lukket område nær lufthavnen. Hvor du skal lave nogle nemme indledende øvelser inden i lige kører en tur i nærområdet. 

Når prøven så er bestået så indrages dit kørekort og du får et midlertidigt kørekort, du vil efter typisk efter et par uger modtage det rigtige kørekort. Er der problemer med det så kontakt borgerservice. 

 

 

 

Kørelektioner MC

0/5 (0 Reviews)