Tilmelding til MC kørekort

Når du har fundet ud af hvilket MC. hold der passer dig bedst, kan du tilmelde dig mc kørekort eller ringe i kontorets åbningstid og tilmelde dig. Vi har gratis intro  hver lektion 1. Kom bare forbi og se hvor gode vi er.

Kom i gang

Derefter møder du 5 min. før den første gang til teori, og så finder du sammen med teorilæreren en tid til manøvrebanekørsel. Som foregår mellem teoritime 2 og 3, se lektionsplan. Tag EVT kalender med så du kan aftale det praktiske forløb. Ring til MC læreren inden kursusstart hvis du vil høre mere om tider for praktisk kørsel.  Jacob 40 35 27 29

Krav

Du har mulighed for at starte på MC undervisning tre måneder før du fylder 18 år til lille MC kort. Tre måneder før du fylder 20 år til mellem Mc kørekort. Og tre måneder før du fylder 24 år til stort MC kort.  Du skal være bosiddende i Danmark. Endvidere kræver Tip Top Trafik at du har et kørekort til bil eller er i gang med det enten hos os eller en anden køreskole, grunden er at vores kørelærer har oplevet nogle meget farlige situationer, og vi er ikke interesserede i at det skal være farligt at tage sit MC kørekort.

tilmelding

Tilmelding til MC kørekort

Hos Tip Top Trafik er en tilmelding til motorcykelkørekort ikke bindene, du kan til hver en tid melde afbud til holdet. Du må naturligvis gerne gøre det i så god tid som muligt så vi kan give pladsen til en anden.

Hvis du kommer til lektion et i teori og syntes det ikke er noget for dig, koster det dig naturligvis ikke noget. Hvis du stopper i forløbet med dit MC kort skal du naturligvis kun betale for det du har brugt. Se mere under betalings betingelser.

Ingen sure miner her.

0/5 (0 Reviews)