Tilmelding til MC kørekort

 

Når du har fundet ud af hvilket MC. hold der passer dig bedst, kan du tilmelde dig mc kørekort eller ringe i kontorets åbningstid og tilmelde dig. Vi har gratis intro  hver lektion 1. Kom bare forbi og se hvor gode vi er.

Derefter møder du 5 min. før den første gang til teori, og så finder du sammen med teorilæreren en tid til manøvrebanekørsel, som foregår mellem teoritime 2 og 3, se teoriplan. Tag EVT kalender med så du kan aftale det praktiske forløb. Ring til MC læreren inden kursusstart hvis du vil høre mere om tider for praktisk kørsel.KBH:  Jacob 40 35 27 29

Du har mulighed for at starte på MC undervisning tre måneder før du fylder 18 år til lille MC kort, tre måneder før du fylder 20 år til mellem Mc kørekort og tre månder før du fylder 24 år til stort MC kort, og du skal være bosiddende i Danmark. Endvidre kræver Tip Top Trafik at du har et kørekort til bil eller er igang med det enten hos os eller en anden kørerskole, grunden er at vores kørerlærer har oplevet nogle meget farlige situationer, og vi er ikke interesserede i at det skal være farligt at tage sit MC kørekort.

tilmelding

0/5 (0 Reviews)