Kørekort Ørestad – Tårnby – Dragør – Kastrup – Avedøre

Ørestadens køreskole

Ørestadens køreskole

betsår kørelærerne  Julie, Bjarne og Allan som er klar til at hjælpe dig med kørekortet også når det skal gå stærkt, med vores teori system som vi selv har  udviklet gennem 26 år uden brug af computerundervisning men med en rigtig teorilærer holder vi den bedste beståelse.

Ørestadens køreskole

Når du går på en af vores køreskoler i København betyder det at du får adgang til Danmarks største teoriprogram. Og at du frit kan tage teori når du vil. Du kan vælge køretimer et sted og teori et andet sted

Vi bliver kaldt trafikskolen på Amager, men køreskolen ligger på Ørestads boulevard 63, lige ved siden af Ørestads gymnasium og Fields.

Vores centrale placering og de gode tidspunkter at have teori på gør os attraktive,  men det betyder også meget at at alle ved vi står for kvalitet. Bare spørg dem du kender.

Der er sikkert meget du ikke ved om at tage kørekort, og derfor vil vi gerne inviterer dig til en gratis prøvetime hvor du får alt at vide om det at tage kørekort. Den tæller som den første teorilektion når du har taget den kan du tage stilling til om vi er de rigtige til at give dig dit kørekort på Amager.

Du må meget gerne melde dig til her Men kan du ikke nå at tilmelde dig så bare kom så finder vi ud af det. Hos os er alle velkommen også om du bare vil snuse til det.   

Køreskolens placering gør den er perfekt placeret i forhold til at tage kørekort i Tårnby, Dragør, Kastrup og Avedøre. Ørestadens køreskole ligger lige overfor Fields og som nabo til Ørestads Gymnasium og 300 meter fra Ørestad Metrostation.

Tilmeld dig her

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tip Top Trafik

Ørestadens køreskole
Ørestads Boulevard 61 – 63
2300 København S

Ring 35 36 35 36

 


Vis stort kort

0/5 (0 Reviews)