Trailer Kørekort København

Trailer kørekort pakke:

SPAR 1.255

Rigtig teori 1.995 (til du har bestået)

6 kørelektioner på vej á 500,-

1 kørelektion til køreprøven á 500,-

Inklusive alle forsikringer uden selvrisiko

NU KUN 4.240,00

 

 

Tilmeld dig her

Bemærk teorien som er en gang foregår på Frederiksberg. Kørslen aftales med kørelærer Allan. Vi underviser gerne grupper ude eller i vore andre afdelinger.

Til prisen kommer der prøve og tilmeldings gebyr, i alt KR. 430.- Som betales til kørelærer Allan ved bestilling af køreprøve.

Listepriser trailer kørekort

Trailer kørekort. Det er rart at have i orden, Allan ved alt om hvordan du erhverver  det hurtigt og nemt. Det er også vigtigt at vide hvad man skal køre med i traileren. Er s det levende dyr eller møbler fra varehuset. Det der er vigtigt for dig at vide er, hvor meget må jeg læse på traileren og må den bil du spænder traileren efter, trække den pågældende trailer. Alle disse spørgsmål får du styr på i den ene gang du skal deltage i teoriundervisningen. Det er faktisk ikke så svært at tage trailerkørekort der er jo ingen teoriprøve. Det du skal koncentrer dig om er selve den praktiske kørsel med traileren. Allan har en doblet akslet trailer som er meget nem at lave manøvre med i forhold til en enkelt akslet som du sikkert har prøvet. Hvis du ha spørgsmål i forbindelse med trailerkørekortet er du meget velkommen til at kontakte kontoret eller Allan. 

 

Ubegrænset teori, inkl. evaluerende teoriprøver 1.995
Kørelektion på vej 500
Prøvegebyr 280
Lægeattest ca. 200
Tilmeldingsgebyr 150

Information

Trailer kørekort

Ovenstående er vores priser. Alle priser er inkl. moms.
Ret til prisændringer forbeholdes.

Indbetaling kan finde sted:

       Med Dankort klik herTrailer kørekort

  • På et af vores kontorer
  • Ved indbetaling på reg.nr. 7651 konto 000 22 02 763 – venligst oplys navn og fødselsdato ved indbetaling i banken/netbank
0/5 (0 Reviews)